Juiste Versie ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
  Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
 
 
 
  Beste lezer,
Excuses voor de dubbele versturing bij deze editie van de U-talent nieuwsbrief. In de mailing van vanochtend ontbreken een aantal berichten - deze versie is compleet.
 
 
 
GirlsClub WIN was een succes en de U-Talent Conferentie gaat dit jaar weer door. Meer in deze nieuwsbrief: Afsluiting U-Talent College 20-21, Natuurkunde Olympiade Junior en een biotechnologie module in samenwerking met Ierland. 
 
 
 
 
 
Safe the date: U-Talent Conferentie 2023
 
We zijn verheugd om te delen dat we op dinsdag 18 april weer een U-Talent conferentie organiseren! Met verschillende workshops, lezingen en activiteiten is er voldoende mogelijkheid om je verder te professionaliseren in het onderwijs, en in jouw vak van expertise. Zet 'm nu in je agenda!
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
GirlsClub WIN Herfstdagen een succes!
 
Tijdens de herfstvakantie organiseerde U-Talent speciaal voor ambitieuze meisjes (4-5 VWO) een driedaagse waarin uitdagende bèta-ingekleurde opdrachten werden uitgevoerd. Er was elke dag een nieuwe Girl of the Day die over haar wetenschappelijk onderzoek vertelde en een spreker die een workshop met een super interessante presentatie combineerde. Op de laatste dag werd afgesloten met een workshop klimmen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Feestelijke afsluiting U-Talent College 2021/2022
 
In september 2021 startte er weer een groep met U-Talent College, en uiteindelijk hebben 3o talentvolle leerlingen het traject succesvol afgesloten. Op de slotavond op 12 oktober werd het felbegeerde certificaat ondertekend, maar daarvoor moest nog één hindernis worden genomen: De presentatie van het project voor een publiek bestaande uit ouders, familie en groepsgenoten.
 
 
 
 
 
Imaginary Tentoonstelling
 
 
 
 
Docentennetwerk biologie 2022-2023
 
‘helft plantensoorten op uitsterven’, ’multifunctioneel micro-organisme ruimt koolstof op in oceanen’ en ‘groeiende bewijslast dat blootstelling PFAS onze gezondheid schaadt’: Welke docent biologie zoekt niet naar mogelijkheden om de nieuwsberichten rond duurzaamheid te koppelen aan wat je moet behandelen in je les? In drie bijeenkomsten gaan we zowel vakinhoudelijk als vakdidactisch in op een brede set onderwerpen rond duurzaamheid.
 
 
 
 
 
 
 
 
The Good, the Bad and the Complex - in Ierland
 
Op zaterdag 22 Oktober is de module Food & Biotechnology – The Good, the Bad and the Complex gepresenteerd. Vorig jaar kwam Declan Cathcart de module hier in Utrecht geven aan VWO 5 leerlingen. Nu ging onze docent Andrea van Bruggen naar Ierland om de workshop te geven aan biologie en scheikunde docenten. Het programma omvatte onder andere een training in diverse onderzoekstechnieken.
 
 
 
 
 
Natuurkunde Experimenten uitvoeren bij de UU
 
 
 
   
 
 
 
Eerste bijeenkomst U-Talent UP
 
 
 
 
 
 
 
   
Logo's partners U-Talent
 
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.

Sinds kort hebben wij ook een LinkedIn groep.
 
Afmelden
Aanmelden
 
Contact
 
u-talent@uu.nl
www.u-talent.nl


Privacyverklaring