Bekijk het programma en registreer vanaf morgen 21 april! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
  Lees online
 
 
 
 
  Engelse vlag om duidelijk te maken dat deze link verwijst naar de Engelstalige versie van de nieuwsbrief English  
 
 
 
 
 
Beste John,

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat de volgende UU Wellbeing Week plaatsvindt van 9 t/m 13 mei.

Aan de Universiteit Utrecht vinden we het belangrijk om een ​​open gesprek te hebben over vitaliteit en welzijn. Tijdens de Wellbeing Week bieden we een uitgebreid programma aan dat welzijn als geheel omvat. Georganiseerd voor en door (recent afgestudeerde) studenten. De activiteiten hebben met mentale, fysieke, spirituele, maar ook financiële, duurzame, beroepsmatige en sociale welzijn te maken. Het programma is op zo'n manier ontworpen dat het voor iedereen zo divers en inclusief mogelijk is. 
 
 
 
  De inschrijvingen openen morgen (21 april) om 10:00 uur. Lees het programma dus even rustig door om te kijken waaraan je zou willen deelnemen. Je kunt je voor elke activiteit gratis aanmelden door in het programmaboekje op de betreffende pagina de ‘sign up’ knop te klikken*.

Tot dan en met hartelijke groet,
Team Wellbeing Week, Hannah en Dorine
 
 
 
*NO SHOW: gratis betekent niet zonder verantwoordelijkheid. Wees bedachtzaam met de keuze waarvoor je jezelf inschrijft. Veel activiteiten zullen zeer snel volgeboekt zijn en voor elke late afmelding of no-show moeten we studenten op de wachtlijst teleurstellen die graag mee hadden willen doen. Annuleer je inschrijving zo vroeg mogelijk als je niet meer kunt komen en minimaal 24 uur voor de activiteit.
 
 
 
 
Contact
 
wellbeingweek@uu.nl
www.students.uu.nl/wellbeingweek

Privacyverklaring