Newsletter Centre for Academic Teaching and Learning Juni 2022 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
Nieuwsbrief Centre for Academic Teaching and Learning Juni 2022   LEES ONLINE
 
 
 
ENGLISH VERSION

Voeg info@mailings.uu.nl toe aan je veilige afzenders of adresboek om er zeker van te zijn dat je nieuwsbrieven van de Universiteit in de inbox ontvangt. Op http://veiligeafzender.nl/ lees je hoe je een e-mailadres toevoegt als veilige afzender in applicaties zoals Gmail, Outlook en Apple Mail.
 
 
Header Centre for Academic Teaching
 
Laat je inspireren tijdens de Versterk-Je-Onderwijs-Week
 
In je agenda: het eerste CAT Lustrum!
 
Save the date: Community Engaged Learning Event op 14 november voor de UU en maatschappelijke partners
 
Meld je nu aan voor het webinar Kwaliteitszorg van Onderwijs voor Professionals!
 
 
 
Call for proposals: USO Onderwijsinnovatie 2023
 
Jaarlijks maakt het Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs (USO) de uitvoering mogelijk van interfacultaire projecten die het onderwijs vernieuwen en verbeteren. Deze call voor interfacultaire USO innovatieprojecten richt zich op aanvragen die met een vernieuwend idee het onderwijs aan de UU kunnen verbeteren. Dit jaar zijn vier thema’s aangewezen waarbinnen projecten tot €250.000 aangevraagd kunnen worden. Docenten kunnen zich aanmelden als consortiumlid of als ze al een idee hebben én projectleider willen zijn als consortiumleider. Je kunt je aanmelden tot 23 september.
 
 
 
Publieksevenement LERU Summer School – The future of the University
 
 
 
Nieuwe subsidie internationale kennisdeling Community Engaged Learning
 
De Universiteit Utrecht wil studenten in staat stellen een bijdrage te leveren aan het oplossen van complexe maatschappelijke uitdagingen. Daarom stimuleert de universiteit Community Engaged Learning (CEL). Ben jij bezig met (het ontwikkelen van) CEL en wil je hierover leren van internationale collega’s? De UU biedt vanaf nu een tegemoetkoming voor de kosten van internationale reizen en conferenties rond CEL. Alle medewerkers van de UU kunnen een aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal €1.000,- euro.
 
 
 
 
 
Uit de docentencommunity TAUU
 
 
 
 
Uit de Teaching and Learning Collection
 
 
Lessons learned van onderwijs tijdens COVID-19

In dit item wordt gereflecteerd op de uitdagingen en innovaties van het hybride- en afstandsonderwijs tussen voorjaar 2020 en voorjaar 2022. Het item bouwt voort op een artikel geschreven door Senior Fellows van de UU in het najaar van 2020, waarin vijf lessons learned van de coronapandemie worden beschreven. In de Teaching and Learning Collection worden de bevindingen rondom die vijf lessen kort beschreven.
 
 
 
 
 
 
CAT Events
 
 
 
 
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
Deze nieuwsbrief verschijnt elke maand. Stuur deze door naar iedereen die hier ook interesse in kan hebben.
En volg ons op Twitter: @CAT_UUcentre
 
Afmelden
Aanmelden
 
Contact
 
cat@uu.nl
www.uu.nl/cat
030 253 6638

Privacyverklaring